pondělí 2. ledna 2017

Den 2./365


Jak na Nový rok, tak po celý rok... Holky byly s tátou u dědy. Kája si sedla od pádu poprvé na koně a vypadá, že je ok. Jsem ráda.

Tom šel od 12 do práce a my si to tu se Sebíčkem užívali po svém. Rozhodla jsem se, že budu dělat jen to, co chci a né to, co bych měla. Tak jsem se omluvila z oběda, kam jsem byla pozvána. Uvařila Americkou čočkovou polévku dle receptu z UK od Žida :-). Zní to divně, co? Ale byla moc dobrá a zdravá. Ničím jsem ji nazahušťovala... Po obědě jsme si šli lehnout, a pak řádili... Objímali se, pusinkovali... Společnost nám tu dělala něžná Gábinka s dominantní Dafinkou a usměrňující Mininkou. Bylo nám fajn.


Pustila jsem se do rekapitulace minulého roku a založila blog nový. Ničím nezatížený. Čistý a nepopsaný... Ve 23:22 (má oblíbená čísla) se vrátil domů Tom, a tak jsme si mohli jít lehnout společně. Usnout ruku v ruce... ♥

A dnes? Dnes jsme se flákali ještě víc :-). Tom šel do práce už na 7, a tak přijde domů brzy. Za chvíli se nám vrátí holky a po klidu a tichu tu nebude ani památky. Ale moc se těším... I když ty přechody bývají náročné pro všechny zúčastněné. Ony než se aklimatizují doma a já než si zvyknu na ten hluk. A Sebík? Tomu budou zářit oči, než ho začnou zlobit a on se začne rozčilovat. Ale bude tu mít zase o zábavu postaráno. Dva dny s mámou doma už je nuda.