neděle 31. prosince 2017

Den 365./365


Dnes je poslední den roku a já jsem se rozhodla, že v tom novém budu dál fotit svatby. Chtěla jsem je totiž vyškrtnout ze své nabídky. Ale došlo mi, že občas musím překročit svou komfortní zónu. Že to není o tom, si to vše usnadňovat. Je to pro mě výzva! Jako vše ostatní, co mě v novém roce čeká.

Přeji Vám všem, aby rok 2018 pro Vás byl rokem šťastným a úspěšným. Aby jste měli dostatek sil na překonávání všeho, co nebude tak hladké a snadné. Aby pro Vás překážky byly výzvou né hrozbou. Aby jste od věcí neutíkali, ale naopak se jim postavili. Aby jste přestali jen "snít" a začali konat.

Toto je přání nejen pro Vás, ale především pro mě.

Cítím sílu nového roku a všeho, co mě v něm čeká. Není čas odkládat a snít, jak to bude až někdy něco... Je čas konat. Být aktivní. Přestat se schovávat a být vidět. Nebát se dělat chyby. Pokud budeme čekat, až něco bude "dokonalé", nemusíme se dočkat nikdy.

Děkuji Vám všem, kdo jste na můj blog chodili. Komu byl inspirací nebo ho jen zajímalo, jak se máme...

Zatím nevím, zda budu s novou 365 pokračovat. Spíše ne. Chci se totiž postupně naplno věnovat svému podnikání. Udělat si svůj web, nový blog... Chci veškerou svoji energie věnovat něčemu, čemu věřím. Já totiž konečně pochopila, že moje fotky se líbí a dělají radost. Dokonce i pomáhají a já cítím, že tohle je moje poslání. A čím víc lidí bude vědět, co dělám, tím víc lidí může mít radost a krásné vzpomínky...

Mějte krásný rok 2018! Plňte si v něm své sny. Pečujte o sebe. Mějte se rádi! Vy jste ten nejdůležitější člověk na světě, který si zaslouží vše dobré! Když budete šťastni sami, budou šťastni i ti kolem Vás!

Mám Vás ráda!

G.