neděle 2. dubna 2017

Den 92./365


Ráno se Kája probudila po 17ti hodinách spánku a oznámila mi, že jde na zápas. S Kristýnkou jsme tedy měly chvíli na dělání domácích úkolů. Sebíček zatím sledoval jeho oblíbenou ovečku Shaun.

Po 10. hodině přijela Helena a přivezla dva hafany, co hledají nový domov - Scoobyho a Buzze. A tak jsem se vyřádila. Kristýnka zatím byla se Sebíkem na autíčkách. Když jsme přišla domů, toužil Sebík opět řídit auto a Kiki se dala do vaření oběda. Udělala nám její oblíbený těstovinový salát s tuňákem a kukuřičkou.

Pak šel Sebastián spát, já dělala rychle psí fotky a Kiki kreslila obrázek do Kulturního deníku. Když se nám vrátila Kája (vyhráli stříbro - asi), vyrazili jsme do Kolovrat, kde se chystá burza oblečení. Co prodám, tak půjde na psy, tak jsem si dala tu práci a odvezla tam 100ks oblečení.

Z Kolovrat jsme to vzali ke krematoriu a tramvají se vydali na výstavu kreslených komiksů Pepeta.cz. Sebastián si tam užil výklenek a já udělal pár "uměleckých" fotek... Moc dlouho jsme nepobyli. Kája byla unavená, Kiki hladová... A tak jsme se vydali k domovu.