úterý 24. ledna 2017

Den 24./365

Můj narozeninový...

Nejkrásnější dárek jsem dostala od Gábinky a její nové rodiny. Fotky, zprávy... Je tam jako doma ♥. A to je pro mne nejvíc!

Včera to byla rychlá akce. Holčičky se na Gábi už těšily, a tak uháněly taťku, ať se brzy vrátí z práce a zajede s mamkou pro Gábinku. A tak večer telefon, že to před sedmou stihnou, zda se nám to hodí.

Před jejich příjezdem jsem vzala Gábi na chvíli ven. Potřebovala jsem si provětrat hlavu a vyklidnit se. Povedlo se.

Když přijeli, Gábi štěkala, pouštěla hrůzu. Strašila je. A tak jsem jim navrhla, ať si sednou na zem, sníží se na její úroveň, ignorují ji a ona přijde sama. Dostali voňavé pamlsky a už byla jejich. Já se pomalu vzdálila, aby neměla tendence jít ke mně. Nevadilo jí to. Když jsem je tak pozorovala a bavila se s nimi, cítila jsem, jak nemám problém, aby s nimi Gábi jela a že to zvládnou.




A dnes, když mi přišly zprávy a fotky, věděla jsem, že je dobře. Gábi tam má psí kámošku Sáru (labradorku) od sousedů, poslouchá, spí na svém pelíšku a přes den se válí na sedačce (na zádech, jak je jejím zvykem)... A pokud nastane nějaká situace, kterou nebudou umět řešit, tak mi zavolají.

Do toho mi včera poslala panička od Lottynky video z fotek, které vyrobila Danielka. Byla jsem tak dojatá! Tam jsem to věděla od začátku, že to je ono a lepší páníčky pro Lottynku vybrat nemůžu a nemýlila jsem se. Milujou ji a dopřávají ji přesně to, co potřebuje, aby byla šťastná.

A pevně věřím, že u Gábinky to bude stejné. Jsou si totiž podobní... A jejich mladší dcerka má narozeniny stejně jako já - že by znamení? :-)