pondělí 10. dubna 2017

Den 100./365


A co dnes?

Dnes jsem jela odevzdat svůj Nikon do servisu. Zlobí mě už nějakou dobu závěrka. A tak jsem ho zabalila a odvezla K Radotínu... Budu se modlit, aby byl opravený do 21.4., abych s ním 22.4. mohla fotit svatbu...



Cestou domů jsme se stavili v Tescu. Udělala jsem si radost a koupila si zahradní konev a nářadí. Naši zahradní konev postrádám od konce léta, co tu byli kluci. Nikdo mi nedokázal říci, kam se poděla a celou tu dobu na nás nikde nevykoukla. Tak jsem čekala, že vykoukne, až přivezu novou, ale nestalo se tak.


Kristýnka si dnes po škole rychle udělala domácí úkoly. Čekala ji oslava narozenin kamarádky Nely, a tak šlapala jako hodinky. Nela od ní dostala naše šneččí miminka. Kiki se tetelila blahem, že prý to byl nejlepší dárek, co N. dostala. Její maminka mi pak říkala, že to také byla jediná zvířátka, která Nele dovolila. Tak to se pak nedivím...

Také jsem dostala kázání, jak je možné, že nechodím do Rudňáčku, když mám malé dítě... Asi to, že má člověk malé dítě, je zárukou toho, že je doma a nudí se a pokud ho nebude vodit do kolektivu stejně starých dětí a hlavně maminek, tak o něco přijde... Ale ne... Vysvětlila jsem jí, že tohle jsem dělala posledních 10 let v MUMu a teď si užívám, že nikam nemusím :-). A hlavně, kdy bych tam asi chodila???

Stačí ty moje veškeré aktivity, které mám kolem psů a focení... S dětmi trávíme čas na hřišti a myslím, že to takhle všem vyhovuje. On teď Sebík raději bere vodítko a chodí venčit psy.

Zrovna odpoledne mě donutil, ať vezmu ven Teddyho, že on pojede na motorce. Zašli jsme na poštu, stavili se na točené zmrzlině a cestou zpátky už toho měl dost, že odložil stroj a nazdar! A tak jsme ho tam nechali. Tahat Sebastiána, psa a ještě motorku, to by bylo trošku moc. Zajeli jsme pro ni autem. Čekala tam na nás... A já si vždycky po takovém "výkonu" řeknu, zda to mám zapotřebí, takhle je tahat všechny ven... A druhý den je stejně zase vezmu. Nejlepší to je, když je T. doma. To "utíkám" s Teddym do přírody, a pak prostřídávám zbytek psů, aby jim to také nebylo líto.