čtvrtek 9. března 2017

Den 68./365



Hádejte, kde jsem dnes byla! Ano, v místě mého bývalého bydliště... Prošla jsem se tam s Teddym... Potkala staré známé tváře, popovídala si, popřáli mi hodně štěstí a Teddymu také. Také tam na mě v tu chvíli vykoukly staré zprávy od jeho zájemců, takže jsem hned odpovídala...



Nabrala jsem 5 Ikea tašek oblečení od paní Ludvigové, svůj zbytek věcí z burzy a jela do Hloubětína, kde ordinuje pan doktor Beránek - oční specialista.



Teddy se sešel v čekárně s Donou. Oba způsobně čekali, až na... ně přijde řada.

V ordinaci jsem popsala, co se mi u Teddyho nezdá. Pan doktor mu posvítil do očí, rozkapal je a výsledek byl takový, že je Teddy tupozraký. Jeho zornička se nestahuje tak, jak by měla. Když mu zasvítí do očí světlo, je vidět oční pozadí. Snad si to pamatuji správně, jak to pan doktor říkal. Proto mu tak svítí oči a je v nich ten zelený odlesk. Tím, že nedoostřuje, tak naráží do věcí. Nemá odhad, kde třeba končí kuchyňská linka. A v šeru je nesvůj, slyší moc dobře, ale oči ho zrazují.

Není tam tedy žádný mechanický problém ani není třeba medikace. Tento stav bývá důsledkem nedostatečné výživy při růstu. Stejně jak Teddyho přední nohy, tak i jeho oči, mají šanci se ještě srovnat. Potřebuje kvalitní péči... Pokud se do jeho 1 roka oči nesrovnají, nechá se mu vyšetřit sítnice (snad to nekomolím) a bude se postupovat dál.

Takže držte Teddymu palce, ať není další vyšetření třeba. Ať se mu oči srovnají stejně tak dobře, jako nohy.

A pak už nic než hadry neexistovalo... Bude se mi o nich i zdát :-D. Ale vše, co prodám, tak věnuje pani Ludvigová na pomoc psům. Konkrétně Herrymu... ♥