úterý 11. dubna 2017

Den 101./365

Sesterská hádka vyvolala hádku i mezi mnou a Tomem. A to už je co říct. Chvíli byla u nás doma i tichá domácnost. Já když jsem v tomto stavu, tak toho vždy udělám nejvíc, a tak jsem toho využila a vysávala, uklízela, myla koupelnu, záchod... Jak hezky a rychle mi to šlo :-).

Než šel Tom do práce, lehce se omluvil, že měl jiný pohled na věc a blbě to vyhodnotil... Dostala jsem pusu a jel...

Zjišťuji, že mi nedělá dobře, když by měl odjet neusmířený nebo tak usínal... Výměna názorů je fajn, ale neměla by se táhnout. Proto jsem byla ráda, když jsme si o tom celém ve chvilkách ještě psali.

A jak jsem byla rozjetá, pustila jsem se i do velikonočního beránka. Poprosila jsem známé o oblíbený recept a sešlo se mi jich hned několik. Dva bych ráda vyzkoušela. Jsem zvědavá, který bude lepší.

Tenhle tvarohový je výborný! Formu jsem si nedávno koupila v Globusu. Byla v akci od Tescomy, i tak byla 2x tak drahá, než ta "neznačková", ale beránek z ní je vážně kouzelný.







 Když se Sebastián vyspal, toužil jít ven. Kiki měla doučování, tak jsem se rozhodla, že pro ni zajedeme a spojíme to s nákupem.

Koupila nám ve škole perníčky... ♥ Ještě že jsem je stihla vyfotit. Před psy jsem je uchránila, ale před nájezdem Sebastiána ne :-).


Jinak jsem teď lehce zoufalá z Teddyho. Tak rád chodí ven a tak moc začal tahat. To co dělal celý život, tak teď opakuje. Nabral sílu a má pocit, že musí "táhnout" nebo se nikam nedostane... A tak jsem volala SOS Áje, ať mi poradí. Poradila, ale trénovat to je třeba na místě, kde nebudu vypadat jako blázen, a tak jsem Teddyho po večeři naložila do auta a odvezla na klidné místo... Chápe to, ale síla zvyku je síla zvyku. Budeme to trénovat!