středa 11. října 2017

Den 284./365



Tohle byl takový bolavý den... Noc, kdy nikdo z nás nespal. Teda Kiki nikdy nic neprobudí a Tom spal v klidu o patro výš. Kája se budila každou chvíli. Chodila, hekala, brečela... A já jí neměla jak pomoct. Sebastián se také každou chvíli budil a potřeboval nakojit...

Ráno jsem na nic nečekala a vzala ji opět k doktorce. Dnes ji viděla ta druhá, udělala odběry krve, sedimentace je ok. Nakapala ji kapičky proti křečím a Káje bylo 2 hodiny dobře. Pak ale opět návrat k původnímu stavu.

Podařilo se mi zajistit termín gastrokonzultace na 24.11. na klinice Ke Karlovu. Do Motola se nedalo ani dovolat... Tam by byl termín až v novém roce :-(. Pevně doufám, že třeba ani nebude termín nutný, že přijdeme na to, co ji trápí... Tohle je vážně dost vysilující... Pro všechny.


6 komentářů:

  1. Dobrý den, Gábi, sleduji Váš blog pravidelně už pár let. Mám skoro stejně velké (a v dost směrech podobné) holčičky. My měly asi před 3-mi lety podobné trápení, trvalo to cca 2 měsíce s různě krátkými přestávkami. Nakonec jsme se dostaly do Vinohradské nem. na vyšetření, resp. odběry krve s podezřením na celiakii. Dostaly jsme i nějaké gastro léky, myslím, že to byl Helicid. Naštěstí se celiakie neprokázala, ale trochu jsme raději omezily mléčné výrobky. Bohužel nebo bohudík se nic nenašlo ani po několika sono ulz. Tam seděl stařičký pan profesor a prohlásil, že u takto "starých" dívek to bývá neurotického původu. I když se dítě může zdát v pohodě, vnitřně může cokoliv prožívat. A žaludek na citlivou dušičku reaguje křečemi. Tak jak to přišlo, tak to také odeznělo. Držím pěsti, ať je lépe! Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, Ivčo, Helicid také dostala, ale změnu k lepšímu nevidím... Myslím, že to bude psychika, jen přijít na to, co jí to odstartovalo... Věřím, že na to přijdeme... A jak to přišlo, tak to odejde... Díky za podporu!

      Vymazat
    2. Hnědoočky jsou hodně citlivé ;-). U nás to byla asi škola, ale pojmenovat nic nedokázala. Sice asi měsíc zameškala, ale pomohlo, že byla delší dobu doma...držte se!

      Vymazat
    3. Také cítím, že ted potřebuje být se mnou a také je... Nikdy jsme si nebyly blíž.

      Vymazat
  2. Holky, co si to vymýšlíte?? Tak ať je vše co nejdřív v pořádku. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Ať je brzy zase lépe, držte se!

    OdpovědětVymazat