sobota 17. února 2018

Novinky z naší rodinky

Je to pár dní, co jsem si vzpomněla na tento blog a měla potřebu vám napsat, jak se máme.

Až teď mi to ale vyšlo a já mám chvíli, než se mi odešlou fotky a videa ze čtvrtečního focení.

Jak se tedy máme?

Nový rok byl plný nových věcí a nadšení, že je začneme realizovat. A tak jsme také začali. Sešlo se to hezky naráz. Já na konci ledna odstartovala kurz Podnikání z pláže a Tom dal výpověď ve Slávii a začal od února pracovat ve Špejli.


Bylo to náročných prvních 14 dní měsíce února. Bylo toho moc. Na Toma, na mě, na děti. Informace, noví lidé, nemocné děti, lyžařský kurz...

Byly chvíle, kdy jsem se držela a věděla, že tohle je přesně to, co teď mělo přijít. A pak chvíle, kdy se mi chtělo brečet a na vše se vykašlat. Jeden den jsem měla takový přetlak, že stačilo málo a já bouchla a vyvalila to všechno ze sebe ven. Ta úleva!

Pomalu si to začalo sedat. Já na sebe přestala tlačit a tvorba blogu mě začala bavit. Mám na něm teď už tři články a moc mě to baví. Brzy se začnu učit psát e-book.

Tom nemá rád nové prostředí a nové lidi, a tak se také prvních 14 dní trošku trápil. Ale už si to sedlo a začal si to náležitě užívat. Do Špejle chodí úplně jiní zákazníci a je tam jiná úroveň vzdělávání zaměstnanců. Vždycky se chtěl učit nové věci a někam se posouvat, a tak se teď také seberealizuje.

Já mám zpětnou vazbu na mé kurzy focení a také na články. I to potěší a hned je radost pokračovat dál.

Ještě mám před sebou hodně dlouhou cestu, ale základ je položen.

Kdo se chce podívat, co zrovna tvořím, tak může zde:

http://gabrielapausa.cz

Na FB se moje Fanpage jmenuje Sdílej svůj svět! 




3 komentáře:

  1. Gabi,👌 Řikala jsem si,že jsi se od Noveho roku do toho nového pustila s vervou.Netusila však ,ze i Tom!Kouknu i na tve nove stranky;-)Ať se daří na vsech frontach!

    OdpovědětVymazat
  2. Gabi, tento blog ukončíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, nechci ho ukončit. Patří ke mně řadu let... Bylo by mi smutno :-).

      Vymazat