čtvrtek 30. srpna 2018

Na Sionu...

Jsou místa, kam se ráda vracím, kde mi je dobře. Tím je i zřícenina hradu Sion, kde jsme si s Tomem před 4 lety řekli své ANO.


Udělali jsme si tam piknik s mojí spolužačkou z PZP a jejími kluky. Děti se bavily náramně a my taky.





Holek děda má pod Sionem stáje, a tak jsme si tam zajeli vyzvednout zapomenutou tašku s botami a pokochat se koňmi. Gordy, hříbátko od Ouky, je krásný divoch.



Byla jsem šťastná, že jsem mohla vidět holky, jak jezdí na koni. Už je to hodně let, co jsem je takto viděla naposledy.




Tenhle náš malý šmudla si poprvé dobrovolně sednul na koně a nechal se svézt.


Užili jsme si báječné odpoledne, nikomu se nechtělo domů.


6 komentářů:

  1. U Sionu je to opravdu moc pěkné. Nedaleko odtamtud je pěkný schovaný kemp, který je docela útulný a s příjemnou paní provozní. :) Byli jsme tam nedávno na dovolené pod stanem. :) Teda nedávno, vlastně už to budou dva roky, ale i tak mi to přijde, jako by to bylo včera. Doufám, že se tam ještě někdy podívám. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotečky, vypadá to, že jste si společný den na Sionu opravdu užili! :-) Já se už nemohu dočkat, až budeme mít zase v tuzemsku teplé jarní počasí a budeme moct s rodinkou vyrazit na nějaký podobný výlet - společně strávený čas už nám totiž nikdo nevezme. V zimě se samozřejmě také dá vyrazit ven, dokonce na to mám i moc příjemné a teplé kožichy, ale dětem se většinou nechce a jsou zalezlí doma u krbu.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, že jste mi připomněla naší nedávnou návštěvu Sionu, která byla tak osvěžující. Není nad to vracet se na místa, která mají v srdci speciální místo. Když jsme se dostali k jízdě na koni, bylo úžasné vidět, jak se holky baví. Osobně si vždy beru sluneční brýle, které chrání mé oči před UV zářením a redukují oslnění, což je zásadní při jízdě.

    OdpovědětVymazat
  4. Někdy není potřeba mít moc peněz, stačí prostě dobře vybírat. To platí jak o nějaké dovolené tak třeba o vybavení domácnosti. My třeba máme teď nové dřevěné dekorace a už se moc a moc těšíme na to až bude domov celistvý.

    OdpovědětVymazat
  5. Jako milovnice přírody a romantických míst jsem dojatá, že jste si tam s Tomem před čtyřmi lety řekli své ANO. Vím, že právě tam si užíváte pocit sounáležitosti a propojení s tímhle magickým místem. Když si vybavím, jak jsme tam byli mi s našim psem, tak se nedivím, že se vám tam tolik líbí. Naposledy manžel vzal s sebou misky pro psy a udělali jsme si tam piknik.

    OdpovědětVymazat